HIGHLIGHTS

Kula wulu pink nengsemake)))

------♥♥♥Hello♥♥♥--------Terus kanggo tuku saka Ali Nyebut isine kanggo iPhone. Lan aku enggal gumunggung saka sawijining wulu sandhangan anyar.Ing China, nomer ageng saka isine sing wis dazzled. Nanging aku ora bisa ora supaya siji minangka apik banget minangka kasus iki)=Iku biaya kula mung rong atus rubles=⬛Katon⬛Bakul nawakake pilihan akeh werna, aku milih pink.Ing kasus iki digawe ing wang...